Post Top Ad

piatok 27. januára 2017

Témy na výzdobu Baby Shower - pre chlapcov

Neorganizujú sa len tematické narodeninové oslavy, svadby a večierky, ale už aj Baby Shower majú svoje témy tak ako pre dievčatá tak aj pre chlapcov. My sme ich pre vás zhrnuli do najčastejších piatich tém, ktoré sa najčastejšie opakujú pri výzdobe. A chceli by sme vás inšpirovať pri výbere :) (niekedy sa človek ťažko rozhoduje:)).


Téma "little prince" 

Túto tému môžeme považovať asi za najčastejšiu, ktorú si budúce mamičky vyberajú. Použité sú  tu prevažne bledomodré farby asi na všetkom spolu s nápismi "little prince" po slovensky "malý princ" a zlatými korunkami k tomu. Tento nápis sa ešte môže zameniť s nápisom "it's boy", ale tento nápis  sa využíva pri všetkých témach. Nápisy sú väčšinou v zlatej farbe, ale môžeme požiť aj rôzne odtiene modrej farby.



Téma "little man"

Táto téma je veľmi podobná tej predošlej, len s iným nápisom a väčšinou sa všade používajú fúzy namiesto malej korunky. Využíva sa tu viacero farieb väčšinou celá škála modrej farby ako aj žltá farba a čierna samozrejme na fúzy.



Téma "zvieratká"

Toto je asi najmilšia téma a zároveň aj najfarebnejšia. Môžete si vybrať dokonca len jedno zvieratko a v tom duchu sa môže celá baby shower niesť najčastejšie je to macík pri chlapcoch, sloník (toto zvieratko je neutrálne adá sa využiť pri dievčatách tak aj  pri chlapcoch). Alebo možete skombinovať všetky zvieratká dokopy. 





Téma "malý námorník"

Ak je ocino hrdý kapitán tak nepoznáme lepšiu voľbu.


Téma "malý športovec" - malý hokejista či futbalista. 

Väčšinou si to mamičky vyberajú pokiaľ ich muži sú buď profesionálny športovci, alebo zanietení športovci. A je jasné čo bude ich chlapec robiť :D 




Tak, ktorá téma zaujala vás??? Nášho favorita poznáte :) Sme zvedavé na vaše názory a tipy. 

15:42 / by / 0 Comments

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára