Post Top Ad

pondelok 7. novembra 2016

Wedding in winter


Svadba v zime???? Mnoho z nás považuje leto a jeseň za hlavnú sezónu svadieb a zimu ani nezvažujú. No my si myslíme, že aj v zime môžu byť svadby nádherné, nápadité a niečím výnimočné. Samozrejme všetko má svoje plusy aj mínusy, tak isto ako v lete aj v zime o tom nájdete veľa článkov na internete.  Chceme vám len ukázať, že zimy sa netreba báť a aj v zime môžete mať obrad vonku stačí si vybrať len vhodné miesto :) (toto však odporúčame len pre nevesty, ktoré milujú zimu). Prinášame pár tipov na výzdobu obradu a samotnej svadby. 



Pri dekoráciách môžete využiť hlavne sviečky, vytvárajú teplo a pôsobia romanticky, nebojte sa využiť ani kombináciu sviečok rôznej výšky alebo kombináciu typov ako napr. plávajúce sviečky(treba mať na pamäti, že plávajúce sviečky horia len 4 hodiny a umiestniť ich tak aby bola ich výmena jednoduchá).




V zime si nemusíte za každú cenu obliecť len kožúšok alebo bolero zo svadobného salóna, dá sa vymyslieť veľa variantov :) (keď sa inšpirácie z internetu stávajú skutočnosťou)



Veríme, že sme Vás aspoň trochu inšpirovali a svadbu v zime nezavrhnete hneď :)



21:20 / by / 0 Comments