Post Top Ad

utorok 17. januára 2017

Baby Shower na Slovensku

Nový trend prichádza už aj na Slovensko "Baby Shower" je tu.


Oslavovať narodenie dieťaťa ešte pred jeho narodením?? Prečo nie :) Narodenie bábätka je pre každú ženu asi tá najväčšia udalosť v jej živote preto si aj ona zaslúži oslavu zato, že privedie na svet  malý zázrak. Muži to majú jednoduchšie a narodenie ich potomka idú väčšinou zapiť s kamarátmi, ale budúce mamičky majú vtedy už úplne iné starosti musia sa zotaviť z ťažkého pôrodu a 24 hodín denne sa venovať malému bábätku. Takže šikovné budúce mamičky si to musia vymyslieť trochu inak a  oslava ešte pre narodením bábätka je pre budúce mamičky to najlepšie :)

Baby shower je "dámska jazda" pre budúcu mamičku v kruhu jej najlepších kamarátok (mamičiek), kde sa budúca mamička môže trochu odreagovať, dozvedieť sa potrebné veci pred príchodom bábätka  a zabaviť sa predtým ako ju čakajú krušné chvíle. Väčšinou sa koná keď je budúca mamička v 8 mesiaci tehotenstva, dieťatko je na svete čo nevidieť a mamička ešte nie je taká unavená a milá párty ju poteší. Baby Shower pre budúcu mamičku väčšinou pripravujú jej kamarátky, ktoré zabezpečujú tematickú výzdobu, občerstvenie a samozrejme zo solidarity k budúcej mamičke popíjajú sa rôzne nealkoholické drinky.  Celá "párty" sa nesie v duchu klebetenia o bábätkách a vecí s nimi súvisiacich a ak by náhodou mamičky minuli všetky témy (čo sa nestáva) sú pre všetky pripravené  zaujímavé hry. 

Tak čo budúce mamičky a ich kamarátky zapáčila sa vám táto skvelá myšlienka ???? Veríme že áno a my vám s prípravou tej nezabudnuteľnej BABY SHOWER radi pomôžeme. Baby Shower sme pripravovali pre známu blogerku teraz uz šťastnú mamičku Lenku. Viac fotiek nájdete v našich príspevkoch a facebooku. 






15:57 / by / 0 Comments

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára