Post Top Ad

nedeľa 19. februára 2017

Témy na výzdobu Baby Shower - pre dievčatá

Aby dievčatá neboli o nič ukrátené prinášame vám nový príspevok venovaný témam na výzdobu baby shower  pre dievčatá. Väčšinou sa podobajú s tými pre chlapcov len sú opačné:) Tak sa nechajte inšpirovať pri výbere.

Téma " little princess" alebo "it's girl"

Obidve sú skoro totožné,nesú sa v prevažne v ružových farbách s jedným alebo druhým nápisom takmer na všetko od balónov až po malé tortičky. Túto tému si budúce mamičky vyberajú asi najčastejšie, veď predsa každé malé dievčatko je mamičkou a ockovou princeznou :)



Téma "zvieratká"

Tak toto je skoro rovnaké ako pri chlapcoch, môžete si vybrať kombináciu viacerých alebo  si vybrať len jedno. Pri dievčatách to asi najčastejšie býva jednorožec. Ale predstavivosti sa medze nekladú tak si môžete vybrať akékoľvek :)


 

Téma "black and white"

Je to nesmrteľná kombinácia, ktorá nikdy nevyjde z módy a preto sa hodí na asi všetko a všetkým a aj na Baby Shower. Je to elegantná kombinácia najčastejšie v kombinácii s ružovou a zlatou je to pre Baby Shower to pravé orechové. Veď posúďte sami :)



Rustikálna Baby Shower

Nielen svadby v rustikálnom štýle sa tešia obľube, ale tento trend prenikol už aj do výzdoby Baby Shower. Takáto Baby Shower sa hodí prevažne na leto a ide skôr o záhradné párty. Je to asi najuniverzálnejšia téma lebo je skoro rovnaká pre dievčatá tak aj pre chlapcov.  Alebo ak ešte neviete čo to bude, alebo si to nechávate pre seba toto je tá najideálnejšia tém. Rovnako ako sme sa zamilovali do rustikálnej výzdoby na svadbách tak aj rustikálna výzdoba na Baby Shower je pre nás TOP :)






Ktorá sa zapáčila Vám??? Ktorú by ste si vybrali??? 

16:36 / by / 0 Comments

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára