Post Top Ad

štvrtok 2. júna 2016

Vintage wedding

Mnoho z Vás si to zamieňa, alebo si myslí, že vintage = retro, čo však nie je pravda a radi by sme Vám predstavili čo je to vintage a aká by mala byť vintage svadba. V poslednom období práve vintage štýl zažíva svoj comeback a to sa netýka len svadieb, ale aj módy, bytových doplnkov a pod. Pôvodný význam slova vintage totiž označoval vinobranie teda zber hrozna a následne výrobu vína. A viete čo sa o víne hovorí "dozrieva časom" alebo "čím staršie tým lepšie" a presne toto je charakteristické aj pre samotný štýl vintage :)


Vintage štýl na rozdiel od retro štýlu siaha oveľa hlbšie do minulosti najčastejšie môžeme hovoriť o rokoch 20 až 50. Niekedy môžme ísť ešte oveľa ďalej do našej histórie až do viktoriánskej éry.  Pričom retro nastupuje až po 50- tych rokoch.

Čo je teda charakteristické pre svadbu vo vintage štýle??? Je to v prvom rade bohatá kvetinová výzdoba, čipka, čipka a ešte raz čipka všade, starý porcelán a čím originálnejšie a staršie kúsky tým lepšie :)






A niečo Vám prezradíme presne tákato svadba je tá, ktorá nás chytá za srce a je pre nás tá TOP, čo sa týka dekorácií a výzdoby :) !!!


12:41 / by / 0 Comments