Post Top Ad

nedeľa 8. novembra 2015

Get inspired

Inšpirácie sa skrývajú v maličkostiach všade okolo nás.

 V tomto príspevku Vám chceme priblížiť inšpirácie v našom prevedení, ktoré sme doteraz použili pri oslavách a svadbách. Všetky fotky z našich akcií si môžete pozrieť na našom facebooku.
Doteraz sme sa už podieľali na  výzdobe viacerých osláv. Našou úplne prvou bola „Goodbey summer - party“. Z klasickej terasy, kde nič nebolo sa nám podarilo vytvoriť útulné miesto, kde sa hostia cítili príjemne. Z vašich ohlasov mala najväčší úspech váza vyrobená z ananásu. Takže ovocie má mnoho využitia a  nemusí byť vždy len na jedenie :)





Kamienky šťastia 



Pri našej ďalšej akcii sme si lámali hlavu nad tým, čo darujeme novomanželom a nakoniec sme prišli s nápadom nezvyčajnej knihy hostí alebo by sa dalo povedať aj „kamienky od hostí“. Namiesto klasickej knihy sme použili kamene a pomocou fixiek sa svadobčania podpísali a mohli pripojiť aj  prianie pre novomanželov. Netradičné, ale o to viac to zaujalo hostí a potešilo novomanželov.

Strom šťastia 


Z našej dielne ďalšia netradičná kniha hostí v podobe Stromu šťastia, kde namiesto listov môžeme nájsť odtlačky prstov  skoro všetkých svadobčanov.







17:53 / by / 0 Comments