Post Top Ad

štvrtok 12. novembra 2015

COFFEE

"Sila mysle človeka je priamo úmerná množstvu kávy, ktorú vypije"

James Mackintosh


Keďže ani jedna z nás si nevie predstaviť život bez tohto zázračného nápoja a nechýba skoro na žiadnej fotke na našom facebooku rozhodli sme sa priblížiť Vám miesta našich "kávičkových stretnutí. Najčastejšie sa stretávame v Auparku alebo v Centráli, ale stále je to v kaviarni Cafe Dias. Máme radi atmosféru kaviarne všade okolo vás sú knihy, príjemná obsluha a majú tam geniálnu kávu z celého sveta a dostanete k nej aj úžasný malý koláčik. Ktorá je Vaša obľúbená kaviareň ???



Akú kávu máte najradšej milí priatelia???? My milujeme FLAT WHITE a málokde v Bratislave dokážu vykúzliť z našľahanej peny takéto krásne obrázky ako v našej obľúbenej kaviarni. Našou najnovšou vychytávkou je káva s medom, lepší životabudič na ráno nepoznáme.



Čas na kávu tzv. "coffee time" si užívame obe a naše "porady" sú väčšinou kreatívne stretnutia, kde preberáme všetky naše nápady a rozmýšlame nad výzdbou akcií, ktoré nás čakajú a niekedy tam takto strávime aj dve hodiny, ale nám sa zdá, že prešlo 5 minút a nič sme nestili. Vtedy obe chápeme vetu "ten čas ale letí". 


11:04 / by / 0 Comments