Post Top Ad

piatok 12. augusta 2016

Zvládnem výzdobu sama?? Najmem si agentúru???

Po vyprchaní eufórie z toho, že VÁS váš vysnívaný muž požiadal o ruku prichádza realita a plánovanie svadby :) Sú to veľmi príjemné chvíle, ale zároveň niekedy vedia aj potrápiť:)
Veľa z vás  si povie keď ide o výzdobu: "zvládnem to aj sama a ešte k tomu aj ušetrím lebo nebudem musieť platiť naviac agentúre". Je to naozaj tak?? 

Nechceme Vás od toho samozrejme odhovárať ak si nato trúfate len smelo do toho budeme Vám držať palce. V tomto príspevku Vám chceme len ponúknuť výhody, ktoré vám agentúra, ktorú si najmete prinesie:

  1. zveríte svoj veľký deň do rúk profesionálom, ktorí sa vám budú snažiť splniť všetko čo si zažiadate
  2. ruky profesionála to vedia vo väčšine spraviť rýchlejšie a vyzerá to tak ako ste si to vysnívali (priznajme si keď sa do toho pustíme sami nie vždy to vyzerá tak ako na obrázku:))
  3. ušetríte veľa času, namiesto toho, aby ste museli myslieť nato čo ste zabudli a čo vám ešte chýba sú to vo väčšine dve stretnutia a pár emailov
  4. deň pred svadbou alebo v deň svadby keď sa výzdoba pripravuje sa môžete na nich spoľahnúť a vy si môžete vychutnať svoj deň a venovať s prípravám seba a zabávať sa so svojimi družičkami 
  5. menej hádok s vašim nastávajúcim, lebo vy chcete poradiť so všetkým a muži takéto veci neberú veľmi vážne majú iné priority na vašom veľkom dni ako je napr. výber alkoholu a dobrého jedla :)
Toto je len pár dôvodov, ale podľa nás tých najpodstatnejších. A áno máte pravdu bude to stáť asi viacej ako keby ste si to pripravovali sami, ale čo sme sa rozprávali s nevestami, ktoré si pripravovali výzdobu sami tak ani nie. Agentúry majú veľmi veľa vecí k dispozícii a platíte len za ich prenájom čo väčšinou stojí menej ako nové a hlavne vám to niekde nezostane a nebude nato sadať prach. Treba sa nato pozrieť aj tak či tie nervy a stres stoja za tých pár eur navyše čo zaplatíte agentúre. Tie nevesty, ktoré to už majú za sebou a pripravovali si to sami vedia o čom hovoríme :)





6:47 / by / 0 Comments