Post Top Ad

štvrtok 3. marca 2016

Wedding invitations

Originálne svadobné oznámenia???? Aj vy si lámete hlavu nad tým ako originálne a zároveň vkusne oznámiť okoliu termín Vášho veľkého dňa? Prinášame Vám tie trendy inšpirácie, ktoré Vás zaručene dostanú. A nezabúdajte! Nudným svadobným oznámeniam definitívne odzvonilo!


Najnovší boom medzi nevestami spôsobili oznámenia s fotografiou snúbencov, ktoré prekrývajú len ich mená s dátumom a miestom sobáša. Pokiaľ zvolíte tento spôsob, darujete Vašim blízkym zároveň aj vkusný darček v podobe Vášho zamilovaného portrétu a vy si pri jeho fotení určite zažijete kopec zábavy. Fantázie sa skutočne medze nekladú a výsledná fotografia nemusí byť len statická. Lámať hlavu si nemusíte ani pri výbere zamilovaného motta, ktorým by ste ho skrášlili, keďže v tomto prípade by na zábere prekážalo. Pokiaľ bude Vaša svadba vo "vintage" štýle, odporúčame fotografiu v podobnom duchu, kde si vystačíte buď s čiernobielou variantou, alebo jemnými farbami. Ak patríte k nevestám, ktoré uprednostňujú pompézny štýl svadby, stačí, keď na vytlačené oznámenia nastriekate sprej glitrový sprej. Výsledný efekt je skutočne nádherný!


Pokiaľ ste za klasiku v podobe písaných oznámení, riadiť by ste sa v aktuálnej sezóne mali heslom "menej je niekedy viac" a vystačiť si s farebným, najlepšie pastelovým podkladom a ozdobným písmom, odporúčame v zlatej farbe.

Čo poviete, vybrali by ste si?

21:36 / by / 0 Comments