Post Top Ad

streda 9. decembra 2015

Veľká vianočná zbierka pre štvornohých chlpáčikov!



Aj Vám robí radosť v príbytku domáci miláčik? Len tí, ktorí majú psíka, mačku, či iného zvieracieho spoločníka vedia pochopiť tú čistú, tichú a nesebeckú lásku J Nie každý chlpáčik má ale to šťastie, že si ho nájde milujúci a starostlivý majiteľ. Veľa z nich často skončí na ulici a sú odkázaní sami na seba, či pomoc dobrých ľudí. My už roky chodievame počas sviatkov do útulkov a snažíme sa v rámci možností prispieť, či pomôcť. Hoci sú to len omrvinky, rady pomôžeme aspoň štipkou.


Tento rok by sme ale chceli nielen pomôcť, ale najmä upozorniť na problematiku opustených zvierat. Voľba nášho „spojenca“ bola jasná! Unikátny klub Mačkafé je na Zámockej ulici v Bratislave otvorený takmer polroka a za ten čas si stihli vytvoriť nie len veľmi slušnú fanúšikovskú základňu, ale stihli aj veľa pomôcť či už zozbieraním materiálnej pomoci alebo sprostredkovaním adopcie. Veď ktorý milovník zvierat by sa necítil dobre  v prostredí, kde majú lahodnú kávu a pobehujú okolo neho mačičky? 


V priestoroch Mačkafé sme sa rozhodli zorganizovať vianočnú zbierku pre opustených psíkov a mačky. Podujatie bude prebiehať poslednú adventnú nedeľu (20.12.) počas celého dňa. Vychutnať si budete môcť nielen výbornú kávu, či koláčik, ale aj skutočne netradičnú obsluhu. Zástery si oblečú a tácky do rúk vezmú známe osobnosti spoločenského života, ktorých mená si zatiaľ necháme pre seba. 

Ak máte doma zbytočné deky, peliešky pre zvieratká, obojky, či krmivo, nesmierne nás to poteší. My dve budeme totiž počas celého dňa dary v priestoroch Mačkafé zbierať a každému sa odmeníme maličkým prekvapením! Zozbierané veci z akcie spravodlivo rozdelíme medzi psíkov, o ktoré sa príkladne stará občianske združenie Veselá labka a mačičkám z projektu Mačky SOS a OZ Mačacia Labka.



Tešíme sa na VÁS!!!! 

14:33 / by / 0 Comments